Recent comments

Friss Hírek

Sabatini: Ki kell állnunk Kjaer mellett

A klub sportigazgatója, Walter Sabatini megvédte az utóbbi időben a kritikák középpontjába kerülő Simon Kjaert.

A dán válogatott védő kölcsönbe került az olasz fővárosba a Wolfsburgtól, előtte a Palermo csapatában szerepelt, akkor is Sabatini jóvoltából. A középhátvédnek eddig nem sikerült bizonyítania tudását, így a szurkolók és a szakértők egyaránt erősen bírálták.

"Kjaer egy olyan játékos, akit az emberek szívesen bírálnak. Én egy másik Kjaert hoztam Rómába. A Lazio elleni derbi kiállítása óta lefelé mutatott az út számára, ami bizonytalansághoz és hibákhoz vezetett. Ki kell állnunk mellette, nehéz számára ez a helyzet, amikor mindenki csak a hibáira tud rámutatni."

Sabatinit az újonnan érkezett Jose Angel és Bojan Krkic gyengébb teljesítményéről is megkérdezték.

"Jose Angel jól kezdett a csapatnál, ami reményt adott vele kapcsolatban, most egy kis visszaesés figyelhető meg nála, de vissza fog térni jó formája. Ami Bojant illeti, egy góllal többet szerzett, mint Mirko Vucinic és néggyel többet, mint Marco Borriello. Értékes játékos, kevesebb helyet kapott, mint azt várta, amiben Fabio Borini jó formája is közrejátszik. Ennek ellenére még hátravan néhány hónap a bajnokság végéig."-mondta el a Roma átigazolásokért felelős igazgatója.

Sabatini még a mai nap során megerősítette, hogy Rómában szeretne maradni, ami egy éves szerződésének meghosszabbítását jelentené. 



asroma.hu