Recent comments

Friss Hírek

Padoin: Az a célom, hogy segítsek


A Juventus új szerzeménye, Simone Padoin elmondása szerint élvezi a lehetőséget, hogy ismét együtt dolgozhat Antonio Contéval, miután a Juventus végleg leigazolta a sokoldalú játékost az Atalanta gárdájától.
A Bianconeri egyik utolsó januári igazolása egy rövid ideig már játszott Conte mester kezei alatt Bergamóban, és nem is titkolta, hogy Conte módszerei döntőek voltak a Torinóba költözésében.
“Nagy hatással volt rám” – kezdte mondandóját a középpályás. “2 évvel ezelőtt volt szerencsém 3 vagy 4 hónapig az ő edzősködése alatt dolgozni az Atalantánál. Ez egy nagyon pozitív élmény volt, és nyilvánvaló, hogy tudja, mit akar, és hogy hogyan érheti el ezt a pályán.”
Ezt követően Simone az elmúlt 48 órájáról beszélt, amikor először megtudta, hogy a Juventus érdeklődik iránta.
“Két nappal ezelőtt történt. Ami engem illet, ez egy hatalmas meglepetés volt. Egészen addig a pillanatig nem tudtam semmilyen esetleges átigazolásról. Nagyszerű érzés volt. Minden fiú arról álmodik, hogy egy ilyen fontos csapat mezét viselje.”
A szélsővédőként is bevethető középpályás egy rövid ideig már belekóstolhatott a Bianconerinél tapasztalható légkörbe, ugyanis a 2010-es észak-amerikai túrára a csapattal tartott. Így van összehasonlítási alapja, és úgy véli, hogy nagy a kontraszt az akkori és a mostani csapat között.
“Amikor a Juventust látom játszani, úgy tűnik számomra, hogy hatalmas szívvel játszanak, amivel Conte is játszott játékoskorában. Teljesen lenyűgözött Vidal két héttel ezelőtti bergamói teljesítménye.”
A 27 éves középpályás az interjúja végén azt ígérte a Bianconeri szurkolóinak, hogy mindent megtesz a siker érdekében.
“Most már csak rajtam áll. Meg kell mutatnom, hogy méltó vagyok erre a lehetőségre. Alázatosan jöttem ide. A célom, hogy segítsek, és hozzájáruljak ahhoz, hogy valamit nyerjen a csapat.”
juventushungary.hu