Recent comments

Friss Hírek

Nedved: Több bátorságra lenne szükségük a bíróknak


A Parma elleni meccs után a Juventus igazgatója, Pavel Nedved megtapsolta a csapat teljesítményét, azonban nem mehetett el szó nélkül a bíró teljesítménye mellett. A Juventus 0-0-át játszott kedden este a Tardiniben.
A mérkőzés után a Bianconeri trénere, Antonio Conte úgy érezte, hogy csapatának két büntetőt kellett volna kapnia, de egyet sem kaptak. Ezt a nézetet osztja a klub legendája is.
“Nem kritizálhatjuk a játékosokat, mert nagy intenzitással küzdöttek, mint ahogy a parmaiak is tették”– mondta az egykori cseh válogatott a Juventus Channelnek.
“Egy nagyszerű meccs volt egészen a végső sípszóig, és láthattuk, hogy néhány játékos már be is görcsölt. Ugyanakkor nem értettem egyet néhány bírói döntéssel. A bíróknak több bátorságra van szükségük. Megfelelő karakterrel kell rendelkezned, hogy nagy döntéseket hozz meg.”
“Ugyanakkor most ezt a dühöt pozitív energiába fogjuk átváltoztatni. Conte nagyon jó munkát végez és mindannyian boldogok vagyunk.”
A Juventus ezt megelőző idegenbeli meccse is 0-0-ra végződött, és a Bianconeri részéről akkor is úgy érezték, hogy nem kaptak meg egy büntetőt.

juventushungary.hu