Recent comments

Friss Hírek

Milan: Nyugodtnak és magabiztosnak kell maradnunk


A Milan edzője Massimiliano Allegri nyugalomra inti játékosait a Juventus elleni Coppa Italia vereséget követően, még ha a kicsit sok meccset is vesztettek az utóbbi időkben.
A Rossoneri hullámzó teljesítményt nyújt a bajnokságban és szerda este 2-1-es vereséget szenvedtek az olasz kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Juventustól.
„A második egy nagyon buta gól volt. Látva, ahogy a második játékrészben játszottunk, különösen szomorú, hogy kikaptunk, igaz a Juventus is jó volt.” mondta Allegri a RAI Sportnak.
„Az egyenlítő gól után túlságosan kinyíltunk és túl nagy elánnal támadtunk és ezt kihasználva a Juventus egy kontratámadásból megszerezte a vezetést. Nagyon nehéz lesz bejutnunk a fináléba, de még semmi sem dőlt el.”
„A közelmúltban túl sok meccset vesztettünk el, de nyugodtnak és magabiztosnak kell maradnunk, különösen, hogy egy sérüléshullám sújt minket és sok játékos nem tud annyit pihenni, amennyire szüksége lenne.”
„Nincs rajtunk nyomás, tisztában vagyok a csapatom erejével. Továbbra is keményen dolgozunk, hogy kilábaljunk ebből a helyzetből.”
olaszfoci.hu