Recent comments

Friss Hírek

Milan: Ibra eltiltás miatt lemaradhat a Juve elleni derbiről

Az olasz labdarúgóliga fegyelmi bizottsága három meccsre tiltotta el Zlatan Ibrahimovicot, a Milan csatárát, miután a Napoli elleni vasárnapi mérkőzés második félidejében pofon ütötte Salvatore Aronicát.



A Milan máris jelezte, hogy fellebbez az ítélet ellen. Amennyiben az eltiltás mégis érvényben marad, Ibrának ki kell hagynia a február 25-i, Juventus elleni csúcsrangadót is.
Ibrahimovic a 0–0-ra végződött összecsapás 64. percében csapta arcon a nápolyi védőt, amiért rögtön piros lapot kapott a játékvezetőtől.

A svéd válogatott csatár biztosan kihagyja az Udinese elleni jövő hétvégi bajnokit, majd a sorban a Cesena elleni összecsapás következik a február 25-i Juventus elleni hazai fellépés előtt.

A 30 éves svéd csatár 15 góljával jelenleg második a Serie A góllövőlistáján az udinei Antonio Di Natale mögött. A bajnoki táblázaton a Milan egy ponttal van lemaradva torinói riválisa mögött – eggyel több mérkőzést játszva –, és a két együttes szerdán is egymásnak feszül az Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén.

Ibrahimovicnak az előző szezonban szintén volt egy ötmeccses fegyelmi büntetése.
NSO.hu