Recent comments

Friss Hírek

Lazio: Nincs ellentét Tare és Klose közt


Mint korábban megírtuk: a fővárosiak szurkolói kissé csalódottak a csapat téli átigazolási időszak során nyújtott teljesítményével, hiszen- Cissé távozása nyomán- rettenetesen leszűkültek Edoardo Reja lehetőségei a támadósor összeállítását illetően. A napokban az olasz sajtótermékek azonban arról is cikkeztek, hogy a klub sportigazgatója és az együttes nyáron szerződtetett gólerős labdarúgója nem igazán találják a közös hangot.
A Biancoceleste kommunikációs osztálya- a történtekre reagálva- hivatalos közleményében tudatta:Miroslav Klose rendkívül elégedett volt a "sasok" Milan elleni produkciójával, és a Stadio Olimpico nézőközönsége előtt aratott fantasztikus győzelemmel (2-0). Továbbá a 33 esztendős futballista versenyképesnek tartja alakulatát a Serie A mezőnyében, így a fent említett vezetővel semmilyen konfliktusba nem keveredett, ezt az érintettek tagadják. A német egyébként sérülése miatt kihagyta a találkozót, de ennek dacára a helyszínen támogatta a társait. 
Az írásban az illetékesek Honda ügyével kapcsolatosan úgy fogalmaznak: 2012 januárjában ők tették a legkomolyabb ajánlatot Itáliában egyetlen játékosért, hiszen 13 millió eurót szándékoztak adni CSZKA-nak a japánért, ráadásul Juan Pablo Carrizo szintén a moszkvaiak tulajdona lett volna a jövőben, de végül nem sikerült a megállapodás.
 A nyilatkozatot végül azzal zárták: a Lazio elnökségének véleménye alapján befolyásos személyek ezekkel a tárgyilagos tényeket nélkülöző pletykákkal próbálják bomlasztani az idei szezonra kialakult öltözőn belüli egységet, melynek óriási szerepe van a mindeddig abszolvált közös sikerekben.
azzuri.blog.hu