Recent comments

Friss Hírek

Lazio: Honda helyett Candreva érkezett


Tegnap este, ahogy Európa legtöbb bajnokságában, úgy Olaszországban is lezárult a téli átigazolási piac, melynek vége felé úgy tűnt, hogy az egyik nagy fogást, hanem a legnagyobbat a Lazio könyvelheti majd el Honda Keisuke személyében. A római klub a végsőkig egyezkedett a japán támadó-középpályás klubjával, az orosz CSZKA Moszkvával, ám végül meghiúsult az üzlet. Azért nem maradt a Biancocelesti új középpályás nélkül, Honda helyettAntonio Candreva érkezett az Olimpicóba.
Ahogyan azt már korábban mondtam, a januári piacon nagyon nehéz tárgyalni. A CSZKA Moszkva nem fogadta el a javaslatunkat 2-3 alakalmommal sem, és tudomásul vettük a döntésüket. A két álláspont közötti távolság a kért és a kínált összeg között volt, nem pedig a fizetési móddal volt probléma.” - kezdte mondandóját a Lazio technikai igazgatója, Igli Tare.
Honda helyett a Cesenától (eredetileg az Udinese tulajdonában lévő) Antonio Candreva érkezett fél évre kölcsönben.
„Candreva egy olyan típusú játékos, aki hiányzott a mi középpályánkról. Az ő futballmúltja kiváló eredményeket mutat, hiszen szerepelhetett a Juventus és az Udinese csapatánál, valamit az olasz válogatottban is. Ő egy fiatal játékos, adtunk neki 6 hónap bizonyítási lehetőséget, de az ő jövőjét a Laziónál képzeljük el.” - zárta nyilatkozatát a Biancocelesti egykori labdarúgója.
azzuri.blog.hu