Recent comments

Friss Hírek

Juventus: A Chelsea is érdeklődik Kraszics iránt


A Chelsea egy klub a sok közül, melynek monitorján szerepel a szerb szélső, és a játékos ügynöke szerint Kraszic a nyáron klubot válthat. A szélső iránt korábban a Tottenham is érdeklődött.
„Jelen pillanatban Milos a Juventusban akar maradni. Nincs szükség munkára az átigazolását illetően – kivárunk és meglátjuk mi történik. Milos mindenhol megbecsült, tehát meglátjuk majd, hogy mely csapatokkal történik előrelépés júniusig. Chelsea? Érdeklődnek a játékos iránt, és ők egy olyan klub, melyet a játékos kedvel.” – mondta Krasic ügynöke, Valado Borozan a Calciomercato.it-nek.
Ugyanakkor Milos Krasic nem kíván a Zenit Szentpétervár együtteséhez igazolni. Utóbbi csapathoz február 24-ig igazolhatna, mivel Oroszországban addig tart az átigazolási szezon. De Valado Borozan a TMW-nek elmondta: a játékosnak más szándékai vannak.
„A dolgok jelenlegi állásánál Milos nem gondol az Oroszországba való visszatérésre. 7 évig játszott a CSZKA-nál. Ennek ellenére a Zenit egy nagyszerű klub, de ő Európa ezen részén akar maradni. Ugyanakkor a piac ott csak a hónap végén zár be, és lehet meggondolja magát – még ha úgy is gondolom, hogy ez nagyon nehezen elképzelhető. Tudja, hogy nincs számára hely a Juventusnál, és tudatában van a lehetőségeinek.”
juventushungary.hu