Recent comments

Friss Hírek

Conte: Nagyszerű mérkőzésre számítok


Antonio Conte, kihasználván az alkalmat, kifejtette véleményét csapata Parma elleni felkészülését illetően. 
„A mi szemszögünkből nagyszerű mérkőzésre van kilátás. Remekül kezdtük a bajnokságot. Azóta sok minden változott, a csapat minden szempontból fejlődött: szervezettségben, taktikailag, pszichikailag, és erőnlétileg is.”
A Juventus formája egyre jobb lett és ennek köszönhetően már az élbolyban harcol olyan csapatokkal, mint a bajnoki címvédő Milan, vagy az Udinese. Conte játékosai decemberben véget vetettek a zebrette 100%-os hazai mérlegének, a rossoneri pedig, szombat este, sikeresen bevette a Stadio Friulit.
„Úgy vélem, az Udinese – Milan megmutatta azt, amiről már korábban is beszéltem és beszélek most is. Ha egy Milanhoz hasonló csapatban 13-14 játékos hiányzik, akkor nehezen ugyan, de még mindig képesek nyerni – mi csupán remizni tudtunk, míg más csapatok kikapni – ez is mutatja, hogy mire is képesek. Számomra ez egyáltalán nem meglepő.”
Contét ezután a pszichológiai nyomásról kérdezték, hiszen a Milan – udinei sikerével – átvette a vezetést a Serie A-ban, habár a bianconeri 2 mérkőzéssel kevesebbet játszott. A tréner azonban rögvest elutasította a pánikkeltést.
„Ami idén velünk történik, az nagyon boldoggá tesz minket. Éveken át a Juve meghatározó csapatnak számított a bajnokságban. Valami nagyszerű történik, valami, ami elégedettséggel és büszkeséggel tölt el minket. Kezdünk ismét kulcsszerepet játszani és versenyképessé válni. Számunkra ez egy pozitív nyomás.”
A sajtókonferencia Claudio Marchisio és Arturo Vidal erőnléti állapotának kérdésével zárult.
„Az igazat megvallva, nem aggódom Vidal és Marchisio erőnlétét illetően. Jól dolgoznak és meg vagyok győződve arról, hogy holnap nagyszerűen fognak teljesíteni.”
juventushungary.hu