Recent comments

Friss Hírek

Conte: Jól kell kezdenünk


Antonio Conte vezetőedző a megfelelő mentalitásra hívta fel csapata figyelmét a ma esti Milan elleni Coppa Italia mérkőzés előtt. Az odavágóra a Stadio San Siroban kerül sor. A bianconeri a bajnoki címvédő ellen lép pályára és Conte szeretne pozitív eredmény elérni ellenük.
„Jól kell kezdenünk a mérkőzést. Úgy vélem, mi és a Milan is tovább akar menni és be akar jutni a döntőbe, tehát mindent meg kell tennünk e két mérkőzésen a továbbjutásért. Ami minket illet, ez az elődöntő első mérkőzés lesz, nem számít, hogy ki az ellenfél. Természetesen szívesebben játszottunk volna gyengébb ellenfél ellen, hiszen akkor nagyobb sanszunk lett volna a továbbjutásra. Ehelyett azonban két olyan csapat találkozik, melynek azonos esélyei vannak a kupa megnyerésére.”
Conte ezután kollégáját, Massimiliano Allegrit méltatta.
„Nagyra tartom, és nagy tisztelője vagyok. Dolgozott már azon a szinten, ahol korábban én is, és mikor jött a Milanba szerződés lehetősége, ő rögtön élt vele, méghozzá sikerrel.”
Habár Gigi Buffon mérkőzésről mérkőzésre jól teljesít a bajnokságban, Conte kijelentette, Storari fog kezdeni ma este.
„A Coppa Italia Storari versenye, efelől nincs kétség. Tetszik a profizmusa. Nagyszerű kapus, aki játszani akar, és mind a pályán, mind pedig azon kívül nagy segítséget jelent.”
A bianconeri trénere szerint Martín Cáceres, Simone Padoin, és Marco Borriello is résztvevője lesz a san siroi ütközetnek.
„A három érkezőnek, csak úgy, mint a keret többi tagjának, játékra és bizonyításra van szüksége. Ők nem csupán alternatívák, ők a csapat támaszai, habár minden szempontból plusz lehetőséget jelentenek.”
juventushungary.hu