Recent comments

Friss Hírek

Capello: Szó sincs arról, hogy Moszkvába megyek

Az angol szövetségi kapitányi tisztségről a múlt héten lemondó Fabio Capello cáfolta, hogy tárgyalásban állna az orosz Anzsi Mahacskalával.



Az olasz szakemberről az a hír járta, hogy miután elhagyta Angliát, Moszkvába repült, hogy tárgyalóasztalhoz üljön az Anzsi Mahacskala vezetőségével egy lehetséges edzői állásról. Az olasz szakember azonban a francia L’Equipe-nek elmondta, szó sincs oroszországi tárgyalásról.
„Svájcban vagyok, Saint-Moritzban, a hegyekben. Ne vicceljenek azzal, hogy Moszkvába megyek, erről szó sincs. Itt pihenek, a legközelebbi programom egy hétfői bolognai rendezvény lesz, amelyen díjat fogok átadni” – mondta Capello, aki távozását követően eddig csak azt szögezte le, hogy Olaszországban nem vállal munkát.
A szakembert az állásával kapcsolatos tárgyalásokon fia, Pierfilippo szokta képviselni, s ő is cáfolta a moszkvai kapcsolatot. „Tudtommal apámnak egyetlen megfontolandó ajánlata sincs, én sem beszéltem még senkivel” – mondta Pierfilippo Capello.
Közben Angliában felröppent a pletyka, amely szerint Capello lehet a Chelsea következő menedzsere. Jól értesültek tudni vélik, hogy ha a londoniak az idény végén kiszorulnak a BL-szereplést érő első négy helyről, André Villas-Boasnak a nyáron távoznia kell.
NSO.hu