Recent comments

Friss Hírek

Capello: Most csak pihenni szeretnék


Capello hétfőn a John Terry körül kialakult rasszista botrány kapcsán kiállt a válogatott csapatkapitánya mellett. A szövetség azonban nem vette figyelembe Capello véleményét, az Anton Ferdinandot állítólag rasszista megjegyzésekkel provokáló Terryt pedig a szövetségi kapitány akarata ellenére leváltotta a posztról. A 65 esztendős olasz tréner előbb jelezte, hogy nem ért egyet a döntéssel, majd szerdán este bejelentette távozását.
„Nem menekültem el. Egy félreértés miatt távoztam.” mondta Capello a Mediasetnek. „Hosszú időt töltöttem az angol válogatott élén, de eljön az idő, amikor távozni kell.”
A korábbi Milan, Juventus és Roma edző azt is elmondta, hogy egyenlőre nem tervezi az olasz bajnokságba való visszatérést.
„Nem térek vissza Olaszországba, most csak pihenni szeretnék.”
Fabio Capello 2008 februárjában, Svájc ellen mutatkozott be az angol válogatott kispadján, a 2010-es világbajnokságon pedig a nyolcad-döntőig juttatta el a csapatot.
„Szeretnék köszönetet mondani minden játékosnak, a személyzetnek és a szövetségnek a profizmusért az Angol labdarúgó válogatott élén töltött éveim alatt.”
„Köszönöm a szurkolóknak, hogy mindig támogattak engem és a csapatot a munkánkban. Sok sikert kívánok nekik, hogy remélem elérik minden céljukat.”
olaszfoci.hu