Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Nehéz meccsre számítok


“Nagyon nehéz meccsre számítok.A Lazio jól játszott és nyert Veronában, ahol sosem könnyű a vendégcsapatok dolga. Idegenben jobb teljesítményt nyújtanak, mint odahaza, reméljük ez nem változik ma este sem. tele vannak remek játékosokkal, mint Klose, aki nagyszerű szezont produkál. Ott van a támadók között Rocchi, aki mindig veszélyt jelent, de említhetném Ledesmát is. Jó keretük van, nem érdemtelenül állnak előkelő  helyen a tabellán.
Van pár visszatérő emberünk, de még nem döntöttem el a kezdőcsapatot. Ami biztos, hogy Thiago Silva játszik. Ibra és Robinho lesznek a támadók. Az, hogy ki lesz mögöttük, még nem tudom. A középpálya jobb oldalán vagy Ambrosini vagy Emaenuelson kap lehetőséget.
 Több fontos mérkőzésünk is lesz februárban, köztük az Olasz Kupa meccsek, a Bajnokok Ligája mérkőzés és pár bajnoki találkozó is. Készen kell állnunk a feladatra fizikálisan és mentálisan is. Sok sérültünk van, de eddig is jól szerepeltünk a nehézségek ellenére. Persze bízom benne, hogy minél hamarabb visszatérnek a hiányzóink. Nehéz megmondani, hogy Boateng mikor lesz bevethető. Azon dolgozik, hogy minél gyorsabban felépüljön, ahogy a többiek is.

Ami az új igazolásokat illeti, Muntarit ismerem a Livornóból. Eddig kevesebbet hozott ki a karrierjéből, mint amire valójában képes. Ő egy technikás, dinamikus és erős játékos, jó igazolás a Milan számára.  Voltak remek szezonjai és megvan rá az esélye, hogy nálunk újra jó formába kerüljön. Nem mellékes, hogy a Bajnokok Ligájában is bevethető.”


Sajnos a San Siro talaja nagyon rossz állapotban van, a hétvégén is nehéz volt futballozni rajta. A szintetikus fű lehetőségét meg kell vizsgálni és a Milannak és az Internek is mérlegelnie kell a helyzetet.”
Nem számítottam arra, hogy Nocerino hét gólt szerez tizenöt meccsen, de ő megragadta a lehetőséget és remekel a csapatban.”


acmilan.hu