Recent comments

Friss Hírek

De Laurentiis Emeryt győzködi

Rafa Benítez utolsó fellépése a Napoli kispadján olyan károkat okozott a klubnak, hogy ebből nehéz lesz érdemi változásokat kicsiholni. 


Először is kikaptak hazai pályán a Laziotól és ezzel lemaradtak a Bajnokok Ligája indulásról. Másodszor az edzőkérdésre a válasz De Laurentiis szerint Unai Emery, akivel a Sevilla Európa Liga címet nyert. 

Igen ám, de a spanyol tréner a klubváltás feltételének szabta, hogy a dél-olasz csapat induljon el a BL-ben, hiszen a Sevilla az EL győzelemmel már csoportkörös csapatnak vallhatja magát. Így nagyon nehéz lesz meggyőzni a váltás helyességéről. 

De Laurentiis a Napoli elnöke ugyanahhoz a taktikához folyamodik most, mint Benítez szerződtetéskor, nevezetesen egy személyes találkozó keretén belül próbálja meggyőzni Emery-t a váltásról. Ehhez pedig a spanyol fővárosba utazott magával víve Andrea Chiavelli, akinek a feladata a szerződések kezelése, megkötése. 

Gyakorlatilag olyan ajánlatot akar tenni, amelyre a válasz véleménye szerint nem lehet elutasító, és ott azon melegében ezt kézjegyükkel ellátnák a felek.

forrás: foci-live.hu