Recent comments

Friss Hírek

Szerdán döntés Tévezről, itt az ára!

A Juventus idei legjobbja nagyon közel került a távozáshoz: íme a friss információk vele kapcsolatban. 


A La Gazzetta dello Sport információi szerint a Bianconeri három napot adott Carlos Téveznek, hogy döntsön a jövőjéről: szerdán tisztázniuk kell, hogy együtt, vagy külön utakon folytatják. 

A napilap rávilágít arra is, hogy jelenleg nagyon kicsi az esélye annak, hogy az argentin futballista jövőre is a Serie A-ban rúgja a bőrt. Azonban a Mercato nem vár, így az esetleges távozása esetén a Juventusnak azonnal reagálnia kell: az elsőszámú jelölt a rendkívül közkedveltnek számító Mario Mandzukic. 

Bár még nem volt tárgyalás az Atléticóval, a Tuttosport információi szerint a spliti, Horvátország-Olaszország válogatott mérkőzés után hosszas beszélgetés várt a csatárra a Juventus csapatkapitányával, Gianluigi Buffonnal, aki meg szerette volna győzni, hogy igazoljon az Öreg Hölgyhöz.

A spanyol AS napilap úgy tudja, a Juventus már meg is határozta Tévez árát, és 15 millió eurót szeretnének kapni érte. 

Három élénk érdeklődő nevét lehet megemlíteni: a PSG és az Atlético Madrid is szívesen látná, bár utóbbiak szerződés-tervezete nem felelt meg az Apacs igényeinek, így meglehetősen nehéz tárgyalások várnak rájuk. 

A harmadik opció a Boca Juniors, Angelici elnök úr már be is jelentette, hogy kedden Chilébe utazik, hogy meggyőze Tévezt a visszatérésről. Mint ismert, Carlitos jelenleg a Copa Americán szerepel Argentína válogatottjával.

forrás: Juventusfc.hu