Recent comments

Friss Hírek

A Juve az új otthonom

A Juventus hivatalosan is megerősítette, hogy leigazolta az Atlético Madrid támadóját, Mario Mandzukicot, aki 19 millió euro plusz további bónuszok fejében csatlakozott a zebramezes együtteshez.

 
A múlt hét során már szárnyra kaptak a pletykák, amelyek szerint a Juventus sikerrel zárta a tárgyalásokat a horvát válogatott ügyében, aki vasárnap meg is érkezett Torinóba, ma délelőtt átesett a klubváltást megelőző orvosi vizsgálatokon, este pedig az Öreg Hölgy hivatalosan is bejelentette új igazolását:

"A Juventus Football Club bejelentheti, hogy megegyezésre jutott az Atlético Madriddal Mario Mandzukic játékjogát illetően, aki négy évre szóló szerződést írt alá.


A megegyezés szerinti 19 millió eurós átigazolási összeg három külön részletben  kerül kifizetésre, s további 2 millió euróval növekedhet bizonyos, a teljesítménytől függő, feltételek megvalósulása esetén." - szól a Juventus hivatalos közleménye.

Mandzukic tegnap este érkezett Olaszországba, hogy átessen a szükséges orvosi vizsgálatokon. A klub hivatalos oldalán  közölte a horvát támadó első nyilatkozatát.

„Nagyon jól érzem magam. A város nagyon tetszik, már jártam Torinóban két vagy három alkalommal, így remélem boldog leszek itt. Harcolni fogok az új csapatomért. Tudom, hogy a Juventus szurkolói kiválóak és ennek nagyon örülök. Ez az új otthonon. Ne aggódjatok, mindent bele fogok adni.”

Mandzukic az elmúlt szezonban összesen 43 mérkőzésen lépett pályára, ezen idő alatt 20 gólig és 5 gólpasszig jutott. 

forrás: juventuz.blog.hu/juvrntushungary.hu