Recent comments

Friss Hírek

Bonera, Alex és Bocchetti is távozhat

Olasz lapértesülések szerint a nyáron kicserélődhet a védelem egy része, mivel a várakozások szerint Daniele Bonera, Alex, Salvatore Bocchetti és Cristian Zaccardo is elhagyhatja a csapatot.

 
A jelenlegi keretből Daniele Bonera az egyetlen játékos, aki tagja volt a 2007-es BL győztes csapatnak. A Tuttosport szerint a klub nem fogja meghosszabbítani az olasz védő szezon végén lejáró szerződését, így a nyáron továbbállhat. Bonera 201 alkalommal viselte a csapat mezét.

Továbbá jó esély van arra, hogy Alex távozik és visszatér szülőhazájába, Brazíliába. A 32 éves védő iránt a Santos érdeklődik. A kölcsönben lévő Salvatore Bocchetti biztosan visszamegy Oroszországba és a Milan nem fogja végleg megvásárolni. Adil Rami és Cristian Zapata jövője kérdéses. A klub vezetősége a francia játékost szeretné bevonni az Ibrahimovic-bizniszbe.

Ami a lehetséges érkezőket illeti, a fő célpont a Dortmund német középhátvédje, Mats Hummels. A világbajnok védőért 30 millió eurót kérnek. Az alternatívák az Atletico Madridból Godín és Miranda. A Tuttosport szerint Maksimovic a Torinóból függetlenül egy klasszis védő szerződtetésétől is érkezhet. -

forrás: acmilan.hu