Recent comments

Friss Hírek

Jövő hét közepére visszatérhet Reina

Csalódást keltő szezont zárt összességében a Napoli, amely Rafa Benítez távozása és Maurizio Sarri kinevezése után így komoly újításokat tervez a következő idényre, egyik első lépésként pedig az idén rengeteg problémát okozó kapusposztot erősítenék meg Nápolyban.


Nem keresgéltek azonban sokáig az új nevek között az érintettek, a jelek szerint végül a csapat korábbi kapusa lesz a befutó, aki mindössze egy éves szünet után tér vissza a Vezúv tövéhez.

A fentiekből már könnyen kitalálhattátok: bizony nem más, mint Pepe Reina érkezik meg orvosira Olaszországba, Francesco Modugno Sky-újságíró értesülései szerint a vizsgálatokra kedden vagy szerdán kerül majd sor.

Reina két évvel ezelőtt a Liverpooltól érkezett a Napolihoz, majd egy év elteltével a Bayern Münchenhez került, ott viszont Manuel Neuer árnyékában mindössze 193 percet védhetett a teljes szezon során. Nápolyban a Cabral-Andujar kettőssel kell majd “megküzdenie” a csapatba kerülésért, de a páros idei teljesítményét látva minden bizonnyal nem lesz túlzottan nehéz dolga.

forrás: azzurri.co.hu