Recent comments

Friss Hírek

Szívesen látnám újra a csapatban Thiago Silvát

Daniele Massaro, az AC Milan labdarúgócsapatának korábbi támadója szerint a milánóiaknak nem Zlatan Ibrahimovicra van szükségük, hanem a Paris Saint-Germain egyik másik játékosára.

 
Mint arról beszámoltunk, olasz sajtóhírek szerint Zlatan Ibrahimovic visszatérne az AC Milanhoz, amely azt követően, hogy a thaiföldi Bee Taechaubol részesedést vásárolt a klubban, megengedheti, hogy az eddiginél többet költsön játékosokra.

„A Milan és én? Ezek a pletykák nem igazak, csak a média fújja fel a dolgot, semmilyen mögöttes tartalma sincs az egésznek – reagált Ibrahimovic. – A PSG játékosa vagyok, és még egy év hátravan a szerződésemből.”

Daniele Massaro, a milánóiak korábbi támadója szerint nagyszerű lenne a PSG-ből igazolni, ám ő nem Ibrát szemelte ki.

„A klub vezetőségének nevében nem nyilatkozhatok, de azt elmondhatom, vannak aggályaim Ibrahimovic visszatérését illetően” – mondta az 1996-ban visszavonuló olasz a Corriere dello Sportnak.

„Nem vitatom, Ibra nagyszerű csatár, de ha ennyi pénzt költ a klub egyetlen futballistára, sokkal szívesebben látnám újra a csapatban Thiago Silvát. Emlékezzenek vissza, sem Ruud Gullit, sem Andrij Sevcsenko, sem pedig Kaká nem tudott korábbi fényében tündökölni a nagy visszatérést követően. Ibrát csak akkor engedném vissza, ha ingyen érkezne” – tette hozzá Massaro.

forrás: NSO