Recent comments

Friss Hírek

Tévez szabadon távozhat a Bocához

Carlos Tévez helyzete jelenleg számos Juventus drukkert izgalomban tart, és ezért nem meglepő, hogy a torinói klub vezetői is kénytelenek megszólalni az ügyben.


Beppe Marotta rendkívül barátságos és emberi hangnemben beszélt a játékos helyzetéről, és elmondta, hogy a klub mindent meg fog tenni, hogy a játékos valóra válthassa az álmát. 

„A futballista is ember, és tisztelettel kell viseltetnünk a helyzet emberi oldalával szemben.” - idézte Beppe Marotta szavait az argentin Olé.

„A játékos elmondta, hogy kivételes karrierjét Argentínában kívánja befejezni. A válaszára várunk, mivel nem célunk olyan ellenproduktív helyzet gerjesztése, amely az összes érintett fél számára problémaforrást jelentene.


Remélhetőleg szombatig választ kapunk a kérdésre. Amennyiben marad, örülni fogunk ennek. Ha távozik, akkor nagy tisztelettel adózunk mindannak, amit megtett, és elfogadjuk a játékos akaratát, amely rendkívül fontos.”

A hírek szerint a Juventus ötmillió eurót kért Carlos Tévez szerződésének felbontásáért, azonban Giuseppe Marotta nyilatkozata alapján nem zárható ki, hogy a játékos ingyen távozhat a Boca Juniors csapatához.

„Készek vagyunk szabadon engedni őt a szerződési kötelezettségek ellenére, hogy hazatérhessen, de nem akármelyik klubhoz, és különösen nem Európába.

Biztosak vagyunk abban, hogy amennyiben a távozás mellett dönt, a célpont Argentína lesz.”

A helyzet furcsasága azonban, hogy a Sky Sport Italia és egyéb olasz médiaforrások határozottan állítják, hogy Giuseppe Marotta nem mondott semmit arról az Olé munkatársának, hogy Carlos Tévezt a klub ingyen elengedné.

Az ügyben Pavel Nedved is megszólalt, aki szerint a csatár már eldöntötte, hogy mit szeretne.

„Véleményem szerint Carlos Tévez szeretne hazamenni.” - nyilatkozta a gianlucadimarzio.com  weboldal munkatársának a cseh klubigazgató.

„Ebben az évben rengeteget segített a csapatnak, azonban úgy tűnik, hogy most már eldőlt a kérdés. Rengeteget tett ebben a két évben a Juventusért, és ebben az évben tulajdonképpen végig százszázalékosan odatette magát a csapatért.”

forrás: juventuz.blog.hu