Recent comments

Friss Hírek

Megvan a megegyezés a Barcával?

A Mundo Deportivo katalán hírlap rendkívül egyértelmű címlappal kelleti szerdai kiadását, mely szerint a Barcelona és a Juventus vezetősége megállapodott Paul Pogba átigazolása ügyében, amely 2016 nyarán fog végbemenni.



A katalán hírlap szerint a spanyol bajnokcsapat vezetői arról tájékoztatták egyes személyeket, miszerint a Juventus középpályása a Camp Nouba költözik 2016 nyarán. Így a Barcelonának nem kell aggódnia a jelenleg érvényben lévő átigazolási tilalom miatt, illetve a futballista is folytathatná fejlődését, és töretlen játéklehetőséghez jutna a 2016-os EB előtt.

Az Európa-bajnokságnak Franciaország fog helyszínéül szolgálni, így ez plusz elvárást és nyomást jelent a házigazdák számára, ezért Paul Pogba és válogatottbeli társai mindent el kívánnak követni azért, hogy a lehető legjobb módon készüljenek fel erre az eseményre, és egy korai átigazolás váratlan kellemetlenségekkel járhat, ezért tűnik ideálisabb megoldásnak, ha a labdarúgó egy további évig a Juventusnál marad.


A Mundo Deportivo értesülései szerint Paul Pogbát rendkívül lenyűgözte a Barcelona játéka a berlini BL-döntőben, és úgy határozott, hogy ennek a csapatnak kíván a tagja lenni. Emellett természetesen vonzó számára a komolyabb fizetés is, ezt is kiemeli a napilap, azonban a trófeagyűjtés és a győztes csapatban való részvétel legalább akkora vonzerőt jelent, a Barcelona esetében pedig minden adott.

A hírek szerint a Barcelona egyik vezetője, Ariedo Braida és a Juventus képviseletében Beppe Marotta együtt vacsorázott hétfő este, és a felek megegyezésre jutottak a francia futballista 2016-os nyári átigazolása ügyében. Az érdeklődők között továbbá megtalálható a Manchester City, a PSG és a Chelsea, ám a Mundo Deportivo cikkében kiemeli, hogy végül a játékos akarata vezetett a Barcelona csapatával való megállapodáshoz.

Az értesülések szerint tulajdonképpen egy szóbeli megállapodásról van szó Braida, Marotta és a játékos képviselője között, a formaságokra pedig majd később kerül sor, miután a katalán csapat új elnököt választ. 

forrás: juventuz.blog.hu