Recent comments

Friss Hírek

Play-Off, Döntő, visszavágó

Ma este rendezik a 2014-2015-ös évad legutolsó mérkőzését, melyen kiderül, hogy ki jut fel az élvonalba. 


Az első mérkőzésen Pescarában gól nélküli döntetlenre végeztek a felek, így - no meg a jobb bajnokságbeli helyezés miatt - a Bologna várja jobb helyzetből a visszavágót, hiszen nekik hazai pályán már egy döntetlen is elég lenne az üdvösséghez.

A hazaiaknál négy játékos is kisebb sérüléssel küzd, így kevesebbet edzettek az első mérkőzés óta, azonban várhatóan az évad legfontosabb összecsapására mindannyian újra bevethetőek lesznek. Név szerint Maietta, Matuzalem, Kristicic és Casarini nincs százszázalékos állapotban, de Delio Rossi bizonyára be fogja vetni a kérdőjeles játékosokat.

A delfineknél egy óriási név viszont biztosan nem lesz ott, a kiváló formában lévő Birkir Bjarnasont nem engedte el a pénteken Csehország elleni sorsdöntő EB-selejtezőt játszó izlandi válogatott, így Massimo Oddo nem számíthat a támadó középpályására, valószínűleg Gaston Brugman fog kezdeni a helyén. Ugyanakkor Ledian Memushajt engedi pályára lépni az albán válogatott, így ő is mindenképpen a kezdőbe várható. A lengyel hátvéd Bartosz Salamont a hazai mérkőzésen fejsérülés miatt kellett lecserélni, de a visszavágón vélhetően újra csatasorba fog állni.

Várható kezdőcsapatok:

BOLOGNA (4-3-1-2) Da Costa, Ceccarelli, Oikonomou, Maietta, Morleo, Casarini, Matuzalem, Buchel, Laribi, Acquafresca, Sansone

PESCARA (4-3-1-2) Fiorillo, Zampano, Fornasier, Salamon, Rossi, Torreira, Memushaj, Politano, Brugman, Caprari, Melchiorri


forrás: Serie B magyar oldal