Recent comments

Friss Hírek

A Juventus ragaszkodik Berardihoz

Domenico Berardi ügynöke úgy véli, hogy a Juventus mindenáron ragaszkodik ügyfeléhez, s bizonyos abban, hogy a torinóiak nem kívánják vaklicitig vinni az olasz labdarúgás egyik legfényesebb tehetségének ügyét.


Az U21-es olasz válogatott támadójának játékjoga a Juventus és a Sassuolo közös tulajdonában áll, s a rendszer megszűntével, még a nyári átigazolási időszak alatt rendezni kell Berardi jövőjének kérdését.

"Ma vagy holnap a klubok találkozni fognak, hogy rendezzék a helyzetet." - nyilatkozta Simone Seghedoni a Tuttomercatoweb munkatársának.

"Semmiféle probléma nem merülhet fel, mivel a két klub kitűnő kapcsolat ápol egymással. A vaklicit nem következhet be, egyszerűen csak át kell gondolniuk, hogy mi a legjobb megoldás a játékos fejlődésének szempontjából.

A Juve mindenáron ragaszkodik hozzá, ez tény. Ugyanakkor a Sassuolo szeretné még egy évig magánál tartani. Nagyszerű teljesítményt nyújt a válogatottban és a klubjánál is, így természetes, hogy küzdelem zajlik érte.

Domenico és én soha sem foglalkoztunk a Juventus átigazolási ügyeivel, de beszéltem a Juventus vezetőségével, s többszörösen egyértelművé tették, hogy Berardi egy olyan játékos, aki méltó a Juventushoz.

El kell döntenünk, hogy a fejlődése szempontjából vajon az a jobb, ha még egy évig Di Francesco szárnyai alatt marad, vagy az, ha csatlakozik Allegri keretéhez. A Juventus figyelme természetesen nagyon boldoggá tesz bennünket."

forrás: juventuz.blog.hu