Recent comments

Friss Hírek

A Sevilla 30 millió eurót kér a kolumbiai csatárért

Úgy tűnik, komolyan gondolhatja Carlos Bacca megszerzését az AS Roma. 


A Farkasok mindenképpen szeretnének idén egy európai szinten is a legjobbak közé tartozó csatárral erősíteni, de a sevillai támadó megszerzése nem lesz olcsó mulatság. 

Az Európa-ligát egymás után kétszer is megnyerő spanyol csapat sportigazgatója, Monchi ugyanis kissé lehűtötte a kedélyeket, amelyeket azok a hírek korbácsoltak fel Rómában, melyek szerint Walter Sabatini, a Roma sportigazgatója már megszerezte a játékos beleegyezését az elmúlt hetekben.

Ez utóbbi tényt maga Monchi sem tagadta (bár nem is erősítette meg), azt viszont kategorikusan kijelentette: szó sem lehet róla, hogy egyezkedésbe kezdjenek az olasz fővárosi együttessel a játékos vételárának csökkentéséről.

“Nem vagyok jós, de Bacca szerződésében vannak bizonyos passzusok, amik egyértelműen beszélnek helyettem. Nem fogjuk önszántunkból eladni Carlost, és én személy szerint azt gondolom, hogy nem is fog távozni, mert ő maga sem szeretne elmenni, és a klub sem szeretné ezt. Azonban ha egy klub kifizeti a szerződésében rögzített kivásárlási árat, az ellen nem tudunk mit tenni. Ha valaki meg akarja szerezni őt, ki kell fizetnie ezt az árat.“

Az emlegetett kivásárlási ár mintegy 30 millió eurót jelent, nagy kérdés, hogy hajlandó lenne-e ennyit áldozni a kolumbiai csatárra a bordó-sárgák vezérkara.

forrás: asroma.hu