Recent comments

Friss Hírek

Pirlo pénteken csatlakozik az MLS-hez

A Goal.com értesülései szerint a Juventus középpályása, Andrea Pirlo pénteken írja alá új szerződését a New York City FC csapatával.


Az olasz válogatottnak ugyan további egy évig érvényes szerződése van az Öreg Hölggyel, és a berlini BL-döntő előtt úgy nyilatkozott, hogy a BL-serleg elnyerése esetén komolyan megfontolná a külföldi klubhoz igazolás gondolatát, azonban jelenleg úgy tűnik, hogy a vereség ellenére is távozik a futballista az olasz bajnokcsapattól.

Andrea Pirlo jövőjével kapcsolatban egyértelmű válasszal nem szolgált mostanában a Juventus vezetése, és a játékos sem nyilatkozott az ügyben, ám a napokban a középpályás New Yorkba látogatott, ahol a Yankee Stadium nézőteréről egy baseball-meccset tekintett meg.


A Goal.com úgy értesült, hogy a látogatás alkalmával komoly megegyezések is születtek, és várhatón a hét végéig Andrea Pirlo hivatalosan is átigazol az MLS New York-i csapatához, amelynek a Yankee Stadium ad otthont.

Így a futballista olyan játékosokkal játszhat együtt, mint a Chelsea legendája, Frank Lampard, illetve a spanyol gólvágó, David Villa.

A szabadrúgásairól és parádés passzairól híres Andrea Pirlo száztizenötszörös olasz válogatott, és kulcsszereppel bírt a válogatott 2006-os sikerében, illetve az utóbbi években is meghatározó játékosa volt a sorozatban négy bajnoki címet begyűjtő Juventusnak.

forrás: juventuz.blog.hu