Recent comments

Friss Hírek

Monaco helyett Firenzébe menne Destro

Bár egy évvel ezelőtt még szinte nemzeti hősnek számított Rómában a szezon második felében sérüléséből visszatérve pazar góltermést produkáló Mattia Destro, most nagyon úgy néz ki, hogy nincs tovább maradása a fővárosban a centernek.


Idei szezonja tükrében persze ez annyira nem is meglepő, hiszen 33 bajnokin mindössze 8 gólig jutott – ebből 5-öt a Roma, 3-at a Milan mezében jegyzett, hiszen az évad második felét kölcsönben a Rossonerinél töltötte.

A Roma ráadásul nyilván nem véletlenül keres igen aktívan csatárt a piacon, egyre biztosabbnak tűnik, hogy sem Doumbia, sem Destro nem váltja már meg a világot bordó-sárgában. Az olasz sajtóban keringő hírek hetek óta ugyanabba az irányba mutatnak: egyértelműnek tűnik, hogy valós és igencsak komoly a Monaco érdeklődése az olasz center iránt.

Olyannyira, hogy néhány nappal ezelőtt a hercegségiek a hírek szerint már közel voltak hozzá, hogy 12 millió euró plusz bónuszok fejében megszerezzék maguknak a Siena egykori csatárát, a Roma meg is adta az engedélyt a francia csapatnak, hogy lefolytassák a tárgyalásokat a játékossal.

Destro viszont beleköphet a levesbe, a hírek szerint ugyanis nem szívesen hagyná el Olaszországot (tavaly a Wolfsburg ajánlatát is visszautasította), sokkal inkább szerződne a Fiorentinához, akik Gomez valószínűsíthető értékesítése miatt szintén megpróbálkozhatnak a megszerzésével – azonban első körben csak egy kölcsön+opciós jog ajánlattal hozakodnának elő, ami sem a Roma, sem Destro tetszését nem nyerné el igazán.

Folytatás következik…

forrás: azzurri.co.hu