Recent comments

Friss Hírek

Bacca a kiszemelt, ha Martínez mégsem jön

Olasz lapértesülések szerint Carlos Bacca érkezhet a támadósorba, ha Jackson Martínez az Atlético Madridot választja a Milan helyett. 


További kiszemeltek: Edin Dzeko, Luiz Adriano.

A klub vezetősége állítólag már felkészült minden lehetőségre és elkészítették a B-tervet. Ha Jackson Martínez mégsem jön, akkor egy másik kolumbiai csatár érkezhet.

A La Gazzetta dello Sport mai száma szerint Carlos Bacca érkezhet a Sevillából. A játékos kivásárlási ára 30 millió euró és a Roma is élénken érdeklődik iránta, állítólag már a kapcsolatfelvétel is megtörtént a felek között.

A másik lehetőség a Manchester City csatára, Edin Dzeko. A 29 éves játékos 22 bajnoki meccsen kapott lehetőséget és 4 gólt szerzett. Szerződése 2018 nyaráig érvényes és a piaci értékét a transfermarkt 24 millió euróra becsüli.

Továbbá Luiz Adriano neve is felmerült, mint lehetséges érkező. A 28 esztendős játékos 33 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 21 gólt szerzett és 13 gólpasszt is kiosztott. A Bajnokok Ligájában 7 találkozón 9 találatig jutott és ezzel a remek teljesítményével hívta fel magára a figyelmet. A brazil támadó szerződése decemberben jár le és 2016 januárjában ingyen igazolhatóvá válik.

forrás: acmilan.hu