Recent comments

Friss Hírek

Támad a City, 110 milliós ajánlat Pogbáért

A goal.com internetes hírportál értesülései szerint a Premier League-ben szereplő Manchester City 86 millió fontos, azaz több mint 110 millió eurós ajánlatot készül tenni Paul Pogbáért, a Juventus 22 esztendős francia sztárjáért.


Ha a pletyka igaznak bizonyul, a 22-szeres francia válogatott középpályás lenne a világ legdrágább játékosa. 

Manuel Pellegrini, a manchesteriek menedzsere mindenképpen szeretné megfiatalítani csapata középpályássorát, és állítólag zöld utat kapott Haldun al-Mubarak elnöktől, ami Paul Pogba megszerzését illeti.

Hogy Pogba számára még csábítóbb legyen az angolok érdeklődése, a City állítólag heti 250 ezer fontos fizetést kínál a Juventus futballistájának.

Pogbáért hatalmas csata várható a nyáron, a Manchester City mellett a Chelsea, a Manchester United, a Real Madrid és a PSG is szeretné átigazolni – ráadásul a Bajnokok Ligája-győztes Barcelona is vinné a focistát, igaz, a katalánok 2016-ig nem igazolhatnak új játékost. 

Pogba a 2014–2015-ös szezonban 41 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken összesen tíz gólt szerzett és tizenegy gólpasszt osztott ki. Értékét a transfermarkt.de piaci hírportál 60 millió euróra becsüli, ám ügynöke, Mino Raiola korábban többször elmondta, hogy annak, aki ügyfelét szeretné átigazolni, rekordot jelentő összeget kell kifizetnie a Juventusnak.

forrás: NSO