Recent comments

Friss Hírek

Sousa maradásra bírná a Chelsea szélsőjét

A Fiorentina vezetőedzője, Paulo Sousa helyi lapértesülés szerint próbálja meggyőzni Mohamed Salah-t, hogy maradjon az együttes kötelékében.


Mint ismert, Salah januárban kölcsönbe érkezett Firenzébe a Chelsea-től, és bár kétéves egyezséget kötött, a játékosnak opciós joga van arra, hogy visszatérjen Londonba.
 
A „violák” sportigazgatója, Daniele Prade hétfőn arról beszélt, hogy szeretné az egyiptomi szélsőt a csapatnál tartani, és beszélni fog erről Paulo Sousával, az együttes újonnan kinevezett mesterével.

Az Il Corriere Fiorentino beszámolója szerint az együttes a meggyőzés érdekében 2.5 millióról 3 millió euróra növelné a 23 éves játékos éves fizetését, valamint úgy tudja, hogy a korábbi Videoton-tréner még ma találkozni kíván Salahhal, hogy kifejezze, mennyire fontos tagja a Fiorentina keretének.

A januárban érkező Salah 16 bajnokin hat góllal és három gólpasszal járult ahhoz, hogy a Fiorentina a negyedik helyen végezzen a Serie A-ban, emellett az Európa-ligában egy gólt és egy gólpasszt jegyzett, az Olasz Kupában pedig kétszer volt eredményes a „violák” mezében.

Salahot a Juventus, az Inter, a Milan, az Atlético Madrid és a Wolfsburg is szívesen a keretében tudná. 


forrás: NSO