Recent comments

Friss Hírek

Tévez távozni akar

Számos olasz sajtóforrás egybehangzó állítása szerint a Juventus támadója, Carlos Tévez egyértelművé tette, hogy távozni kíván a Juventustól, s a Boca Juniorsnál folytatná pályafutását. 




A mai hírek arról szóltak, hogy a játékos ügynöke, Adrian Ruocco ma találkozik a Juventus igazgatóival, s az egyeztetések során a felek megpróbálnak gyors megoldást találni az argentin válogatottal pillanatnyilag a Copa Américán szereplő játékos jövőjének ügyében.

Korábbi pletykák szerint Tévez már szóbeli megállapodásra jutott a Boca Juniorsszal, s most a Sky Sport Italia, a Calciomercato, valamint Gianluca Di Marzio honlapja is azt állítja, hogy a támadó ügynöke egyértelművé tette, hogy ügyfele távozni akar Torinóból.

A 31 esztendős játékos soha sem rejtette véka alá, hogy a közeljövőben szeretne hazatérni Argentínába, s a Boca Juniors mezét viselve szeretné befejezni pályafutását.

A hírek szerint a Juventus mintegy 5 millió euróért engedne szabad utat Tévez előtt, de előfordulhat, hogy a Boca Juniors fiatal játékosok átengedésével csökkenti az összeget.

forrás: juventuz.blog.hu