Recent comments

Friss Hírek

Buffon megérdemelné az Aranylabdát

Az FC Barcelona és a holland válogatott egykori klasszisa, Johan Cruyff úgy véli, hogy a Juventus csapatkapitánya, Gigi Buffon rászolgált arra, hogy ott legyen az idei Aranylabda jelöltjeinek sorában. 


Cruyff, aki három alkalommal is elnyerte a rangos egyéni díjat, a Juventus értékeiről beszélt a Tuttosport munkatársának adott nyilatkozat során.

"A következő Aranylabda? Messi nagyon jól játszik, de az év egészét tekintve, Buffon kétségkívül jelölt 2015-ben. Évek óta nagyszerű kapusteljesítményt nyújt.

Ugyanakkor a Juvénak számos nagyszerű játékosa van, gondolok itt Pirlóra, Vidalra, Pogbára és Moratára. Különösképpen nagyra értékelem a Juventus szervezettségét."

A Juventus európai álmai ugyan szertefoszlottak a berlini fináléban, azonban Cruyff bizonyos abban, hogy a torinóiak hamarosan ismét a csúcs közelébe kerülnek majd.

"A Juve a megfelelő módon játszott, szervezettek voltak, a saját stílusukban játszottak, megvoltak a helyzeteik, s lőttek egy gólt is. A Barcelona azonban roppant erős, s ezt ismét megmutatta.

A Juventus a győzelemért játszik majd jövőre. Idén bejutottak a döntőbe, de már évek óta nagyon jól játszanak. Ez jó az olasz labdarúgásnak, amelyet személy szerint, számos okból kifolyólag, nagyon élvezek. Technikásak és gyors labdarúgást játszanak, kevés térrel."

forrás: juventuz.blog.hu