Recent comments

Friss Hírek

A Chelsea kész megválni Oscartól

Az olasz sajtó értesülései szerint a Premier League bajnoka, a Chelsea hajlandó lenne megválni brazil támadó középpályásától, Oscartól, aki a Juventus felé veheti az irányt, amennyiben az Öreg Hölgy készen áll 30 millió euróért kivásárolni a londoni klubbal kötött szerződéséből.



A Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici a közelmúltban már ellátogatott az angol fővárosba, hogy tárgyalást kezdeményezzen Oscar ügyében, akit Massimiliano Allegri tárt karokkal fogadna keretében.

Annak ellenére, hogy a Chelsea ragaszkodni látszott játékosához, a Sport Mediaset úgy tudja, hogy José Mourinho, megfelelő ajánlat esetén, megválna a 23 esztendős Oscartól. 

A brazil válogatott fiatal támadója, korábbi kiváló teljesítményéhez mérten, a jelenlegi szezonban nem alkotott maradandót, de így is 28 bajnoki találkozón lépett pályára, s ezalatt hat találat és nyolc gólpassz fűződik nevéhez.


Legutóbbi nyilatkozatában a Juventus mestere, Massimiliano Allegri elismerte, hogy egy klasszikus tízes leigazolását kérte az Öreg Hölgy igazgatóitól, s elárulta, hogy Oscar tökéletesen megfelelne elképzeléseinek.

forrás: juventuz.blog.hu