Recent comments

Friss Hírek

Igazán hittem a győzelemben

Az álmok szertefoszlottak, a Barcelona 3:1-es győzelmével eldőlt, hogy a csapatra még tengernyi munka vár, ha szeretné Torinóba szállítani a Bajnokok Ligája-serleget.


"Olyan fickó vagyok, aki mindig tudja, hogy miként kezelje a nagy öröm és a nagy csalódás pillanatait." - nyilatkozta Gigi Buffon a Sky Sport Italia munkatársának.

"Ez egy olyan csalódás, amelyet a sport tartogat az ember számára, azonban ezt megelőzően számos örömteli pillanatot oszthattunk meg a szurkolóinkkal. Igazán kár, hogy a döntővel nem tudtuk bevégezni az utazásunkat, azonban a mérkőzés egy szakaszában igazán hittem benne.


Mindannyian csalódottak vagyunk, s bizonyos szempontból nagyon örömteli látni, hogy Andrea ilyen erősen mutatja ki az érzelmeit." - utalt Buffon arra, hogy Pirlo zokogva fogadta a záró sípszót.

A Juventus egyenlítő találatát Álvaro Morata szerezte, aki tavaly győztesként ünnepelhetett a döntő után.

"Megvolt az esélyünk a győzelemre, azonban nem éltünk vele, s nem tudom, hogy mikor köszön ránk legközelebb az esély." - nyilatkozta az ifjú spanyol a Sky Sport Italianak.

forrás: juventuz.blog.hu

"Ez egy nagyszerű keret, egy nagyszerű család, s tovább kell folytatnunk a kemény munkát. Ennek a keretnek nincsenek határai, képes a Bajnokok Ligája megnyerésére, s az igazgatók azon dolgoznak, hogy egy még erősebb csapatot építsenek.

Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak, akik eljöttek ide, mivel megtiszteltetést jelent ezt a mezt viselni előttük."