Recent comments

Friss Hírek

Benítez a Real Madrid új vezetőedzője

A Real Madrid hivatalos honlapján bejelentette, hogy Rafa Benítez a csapat új vezetőedzője. 


A spanyol szakember hároméves szerződést kötött a királyiakkal. 

Megvan a távozó Carlo Ancelotti utódja a Real Madridnál. Nem történt meglepetés, az előzetes híreknek megfelelően Rafa Benítez veszi át a csapat irányítását. A klub közleményéből kiderül, hogy a legutóbb a Napolinál dolgozó szakembert szerda délután 1-kor mutatják be a Bernabéuban. 

„Ő az egyetlen spanyol edző, aki csapataival már több mint száz meccsen irányított a nemzetközi kupákban. Igazi stratéga, fáradhatatlan munkás és a futball professzora. Benítez az egyik legjobb edző a mostani futballtérképen” – írja a Real Madrid hivatalos honlapja az új vezetőedzőtől.

Az 55 éves Benítez edzői pályafutását a Real Madrid B-nél kezdte, majd volt a Valencia, a Liverpool, az Inter és a Chelsea vezetőedzője/menedzsere. 

Benítez hétfő reggel magánrepülővel érkezett Madridba Nápolyból, majd miután egyeztetett a klub illetékeseivel, aláírta új szerződését.

„Izgatottan és lelkesen várom a kezdést, habár néhány részletről még tárgyalnunk kell” – idézte két nappal ezelőtt a Marca Rafa Benítezt, aki arra a kérdésre, hogy a madridi megbízással megvalósul-e régi álma igennel válaszolt. 


forrás: NSO