Recent comments

Friss Hírek

Pjanic: Biztos, hogy hosszabbítani fogok

A bosnyák játékos biztos benne, hogy hamarosan aláírja az új szerződését és hosszabbítani fog a Romával.

 
A 24 éves játékos jelenlegi szerződése 2015-ben jár le és többek között a francia PSG is érdeklődik iránta, azonban Pjanic a Parma elleni meccs után az újságíróknak kijelentette, biztosan hosszabbítani fog.

"Biztos, hogy hosszabbítani fogok, azt nem tudom mikor, erről a menedzsment tud többet. A vezetők látják, hogy mindent megteszek én is és beszélni fogunk róla, de egy szerződést nem lehet gyorsan aláírni. Jól érzem magam itt, ezt már sokadszorra mondom el."- nyilatkozta Pjanic.

"Ami pedig a Parma elleni meccset illeti, a legfontosabb, hogy nyertünk és örülök, hogy jól is játszottunk. Csodálatos volt ez a nap, mivel most van édesanyám születésnapja is, így neki ajánlottam a gólomat."

"A második hely még nincs meg, még 21 pontot lehet szerezni összesen és mi szeretnénk annyira elől végezni, amennyire csak lehet, de vissza nem tekintünk. A Napolinak is jó szezonja van eddig, de mi is a maximumot akarjuk nyújtani és ezen az estén megmutattuk, hogy velünk számolni kell. Profik vagyunk, a lehető legtöbb pontot be akarjuk gyűjteni és meglátjuk, hogy az mire lesz elég." 


forrás: asroma.hu