Recent comments

Friss Hírek

Tévez: Nem fogom nézni az argentinok meccseit a vb-n

A Juventus argentin támadója, Carlos Tévez minden bizonnyal kihagyja majd a nyári világbajnokságot, hiszen a játékos nem szerepel a nemzeti csapatot irányító Alejandro Sabella terveiben, s aligha tűnik valószínűnek, hogy a hátra levő mintegy két hónapban beverekszi magát az utazó keretbe.

 
"Nem, nem hiszem, hogy figyelemmel követem majd Argentína mérkőzéseit." - nyilatkozta Tévez a Cronica munkatársának. "Azt tervezem, hogy a feleségemmel és a gyerekekkel inkább elutazunk Disneylandbe."

"Amikor a Corinthiansban játszottam, kiváló kapcsolatom volt Sabellával. Soha sem volt problémánk, s mindig tisztelettel viseltettünk egymás iránt."

"Mindenki azt kérdezi tőlem, hogy miért nem vagyok ott a nemzeti csapatban, de nem adhatok választ, mert az tiszteletlenség volna. Egyszerűen csak így alakultak a dolgok."


"Úgy gondolom, hogy a szövetségi kapitány elégedett azokkal a játékosokkal, akiket behívott, ennyi az egész. Ha győznek, mindenki hálás lesz neki a döntései miatt."

"Ezért nem lenne helyénvaló, ha most behívót kapnék. Nem vettem részt ezen az utazáson. Így, amint végzünk a Juve győzelmeinek ünneplésével a szezon végén, Disneylandbe utazom majd."

Az ügyben természetesen számos újságírói találgatásról olvasni lehetett az argentin sajtóban, s az egyik feltételezés szerint Tévez mellőzöttségének fő oka az lehet, hogy rossz kapcsolatot ápol az argentin nemzeti csapat üdvöskéjével, Lionel Messivel.

"Igazán nem tudom, hogy miként születnek ezek a történetek. Az az igazság, hogy edzéseken és mérkőzéseken is játszottunk már együtt, s soha nem volt semmi problémánk."

"Nagyon kedves és udvarias ember. Ez az ő világbajnoksága kellene, hogy legyen, s minden jót kívánok neki a szívem legmélyéről, mivel ő egy csodálatos játékos." 

"Ő és Cristiano Ronaldo, akivel együtt játszottam a Manchester Unitednél, a világ legjobb játékosai."

forrás: juventuz.blog.hu