Recent comments

Friss Hírek

Garde: Egy heggyel nézünk majd szembe

Az Olympique Lyon edzője, Remi Garde úgy gondolja, hogy a Juventus hegyként magasodik majd csapata előtt az Európa Liga negyeddöntő mérkőzésen.

 
"Egy heggyel nézünk majd szembe, ezért tökéletes mérkőzést kell játszanunk" - nyilatkozta Garde a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.

"A Juve olyan játékosokkal rendelkezik, akik egy Bajnokok Ligája negyeddöntőn is megállnák a helyüket, nem hogy az Európa Ligában. A játékosaink alig várják, hogy kiélvezhessék ezt a pillanatot a reflektorfényben, egy halvány eséllyel a ragyogásra."

"Alkalmazkodnunk kell a Juventus játékához, mivel a minőség Európában sokkal magasabb, mint Franciaországban."

A sajtótájékoztatón arról is megkérdezték a francia szakembert, hogy lát-e hasonlóságot a Juventus, valamint a hazai bajnokságot toronymagasan vezető Paris Saint-Germain között.

"A két csapat hasonlít egymásra abban a tekintetben, hogy uralják a saját bajnokságukat. Mindkét csapat tele van bajnokokkal.

"Carlos Tévez állandó veszélyforrást jelent. Antonio Conte kiváló munkát végez, s tudja, hogy miként érhet el jó játékot a csapatánál."

"Ez lesz az ötvenkettedik mérkőzésünk a szezonban, de nem végzek számításokat, s nem fogom rotálni a keretet. A rendelkezésre álló legjobb játékosok kezdenek majd."

forrás: juventuz.blog.hu