Recent comments

Friss Hírek

Azzurri: Balotellivel vagy nélküle?

Klasszis teljesítményre képes támadó nélkül vághat neki a Világbajnokságnak az olasz válogatott. 


Amíg Uruguay a bomba formában futballozó Suarezzel és Cavanival érkezik, Anglia pedig Rooneyt és Starridge-ot tudja felmutatni, addig a Squadra Azzurra egy magából rendszeresen kikelő, mélyen tudása alatt teljesítő Mario Balotellit és egy hosszú sérülés után kétséges formát produkáló Rossit. 

És itt csupán az olaszok csoport riválisait vettük alapul. 

A Gazzetta dello Sport szerint Prandelli komolyan gondolkodóba esett Balotelli teljesítménye és viselkedése látván, és már a B-terven agyal. Ez esetben a mesternek minden bizonnyal az “ismeretlent” kell választania a Vb-n és a torinói kártyára, vagyis Immobilére alapozni, valamint a Roma centerére, Destróra. Gáz esetén aduásznak ott lehet Cassano és az ő rutinja, valamint Cerci és Insigne, bár utóbbi formája sem nevezhető kirobbanónak.

A támadószekcióban más nagyon nem jöhet számításba, esetleg még Gilardinónak lehet reális esélye a brazíliai túrára, de az is elképzelhető, hogy csak Cassano mellett teszi le a voksát a szövetségi kapitány.

Az idősebb generációnak a hírek szerint nincs esélye, vagyis Totti, Toni és Di Natale csupán TV-ből nézhetik majd a tornát, míg Berardi és Gabbiadini még zöldfülűnek számítanak, nem valószínű, hogy a Vb-keretbe fognak berobbanni, sokkal inkább az ősszel rajtoló Eb-selejtezők során lesz erre esélyük.

forrás: azzurri.co.hu