Recent comments

Friss Hírek

INTER: Bezárják a Curva Nordot

Az Inter – Napoli bajnokin a hazai gárda szurkolói rasszista rigmusokkal illették a vendég együtt játékosait és azok szurkolóit, ami miatt többszörös visszaesőként  két hazai összecsapásra bezáratta a Curva Nordot, vagyis a Nerazzurri ultráinak helyéül szolgáló északi kanyart az olasz sportdöntő bíróság.


Érdekesség, hogy pont ezen a találkozón egy hatalmas transzparenssel tiltakoztak az Inter ultrái a modern futballban tapasztalt fanatikus szurkolók stadionokból való kiszorítása ellen.

Ez azt jelenti, hogy a Nerazzurri idei utolsó, illetve a következő szezon első hazai bajnokiját kénytelen a kemény magja nélkül lejátszani, ráadásul a két hét múlva esedékes Lazio elleni találkozó lesz vélhetően a klub élő legendájának, Javier Zanettinak utolsó tétmérkőzése pályafutása során, így egészen biztos, hogy fellebbezést nyújt be a klub a döntés ellen.

Az Inter elnöke, Erick Thohir eképp értékelte a bíróság álláspontját:

“Tiszteletben kell tartanunk a döntést. Nem vagyok biztos abban, hogy ez egy rasszista megnyilvánulás lett volna, inkább csak a két város közötti zrika.”

forrás: azzurri.co.hu