Recent comments

Friss Hírek

Maldini: PSG? Egyelőre nem!

Az AC Milan egykori legendás védője, Paolo Maldini egy nyilatkozatában elismerte, hogy rendszeres kapcsolatban áll a PSG vezetőivel, és bár szerinte most nincs szükség ott rá, de a jövőben bármi megeshet.

 
A Paris Saint-Germain állásajánlatát a Bein Sport szellőztette meg, és a hír szerint Leonardo helyét venné át.

“A PSG elnöke gyakran meghívott a stadionjukba, hogy együtt nézzük meg a csapatuk Bajnokok Ligája és bajnoki mérkőzéseit, de nem beszélgettünk arról hogy csatlakozok a vezetőséghez, és jelenleg azt mondhatom, hogy a PSG-nek nincs szüksége egy olyan típusú sportigazgatóra, mint én. A párizsi klub már most egy remekül felépített egyesület. Mindenesetre baráti a kapcsolatom a párizsiakkal, és a jövőben visszatérünk még erre a kérdésre.” – mondta az ötszörös BEK és BL győztes hátvéd.

Maldinivel kapcsolatban már többször felmerült, hogy Barbara Berlusconi kérésére csatlakozik a Milan vezetőségéhez, de a pletykák szerint ennek legnagyobb akadálya Adriano Galliani, akivel a 3-as mezt legendássá tevő hátvéd nem találja a közös hangot. 

A szurkolók többsége szívesen látná a vezetőségben a klubhúség egyik legnagyobb jelképét, és bár maga Maldini is inkább egy milánói munkát részesítene előnyben (mondani sem kell hogy a város piros-fekete felében) , de a drukkereknek ezzel kapcsolatban lehet hogy végül csalódást tartogat a jövő.

forrás: acmilan.hu