Recent comments

Friss Hírek

Inter: Nem népszerű Icardi Genovában

Valószínűsíthető volt, hogy nem fogadja nagy ováció Genovában a Samp egykori játékosát, Mauro Icardit, aki jelenleg az Inter futballistája, és hétvégén visszatért egykori klubja stadionjába – azonban már ellenfélként.


Az olasz sajtó nem hagyja kihűlni az Icardi-Maxi Lopez vonalat: mint ismert, Icardi nemes egyszerűséggel “elszerette” a Sampdoria csatárának, (akkori csapattársának) feleségét, Wanda Narát, kettejük románca pedig nem marad háttérben, köszönhetően a közösségi portáloknak.

Meg is van a véleménye a genovaiaknak az Inter jelenlegi támadójáról: nem csak a szurkolók, egykori csapattársa sem “tartja sokra” a csatárt.

” Nem beszéltem Icardival, mert elvesztette a tisztelemet, ami iránta volt.” – kommentálta Mustafi, a Sampdoria jelenlegi védője.


“Remélem előbb vagy utóbb valaki a szemébe mondja, hogy milyen aljas dolgokat követett el.” – mondta el véleményét a genovaiak német védője.


Francesco Flachi, a Samp egykori csatára is hasonlóképpen kommentálta Icardi stadionban művelt dolgait: az Inter csatára gólja után provokálta a Samp drukkereit gólörömével. Flachi szerint bár Icardi képességei elvitathatatlanok, egy úriember nem így viselkedik, és egy játékos ezt nem teheti meg a pályán.

forrás: azzurri.co.hu