Recent comments

Friss Hírek

Ochoa: Egy álmom válna valóra, ha a Milannál játszhatnék

Először Ochoa menedzsere, most azonban már az Ajaccio elnöke is megerősítette a Milan érdeklődését és ajánlatát a mexikói kapusért. 




A francia kiscsapat elnöke hozzátette még, hogy köszönik ‘Memo’-nak a náluk eltöltött 3 évet és szabadon távozhat a nyáron, ő túl jó kapus a Ligue 2-höz (már korábban eldőlt, hogy nem tudnak bent maradni) – mondta. Közben a milannews-on megjelent egy interjú a kapussal, ahol nem tagadja a kapcsolatot.
 
- Franciaországban marad?

Ochoa: “A szerződésem júniusban jár le, így szabad ügynök leszek. Mérlegelem a lehetőségeimet több bajnokságból is. 3 éve vagyok Franciaországban, szeretem ezt a bajnokságot, de szeretném magam máshol is kipróbálni.”

-Ez a másik bajnokság az olasz lenne?


Ochoa: “Az olasz az egyik bajnokság, amit imádok, a világ egyik legerősebbje, nagyon szeretnék ott játszani, főleg egy nagycsapatban. Egyelőre nincs semmilyen megállapodásom egy csapattal sem, kész vagyok meghallgatni az ajánlatokat és meghozni a számomra legjobb döntést. A menedzserem foglalkozik ezekkel a kérdésekkel, de nem zárom ki sem Olaszországot, sem Angliát.”

- Többször szóba hozták már a Milannal.


Ochoa: “Ők egy rendkívül nagy csapat, az egész világon ismerik. Egy álmom válna valóra, ha a Milannál a Serie A-ban játszhatnék.”

-Tárgyal más olasz csapattal is?


 Ochoa: “Ez az ügynököm feladata, ennél többet nem mondhatok.”

forrás: acmilan.hu