Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Tovább álmodhatunk

Rudi Garcia a Milan legyőzését követően kijelentette, a csapat tovább álmodik a Scudettóról és szerinte Pjanic gólját az egész világon vetíteni kéne.

 
A Roma ezzel a győzelemmel klubrekordot jelentő 85 pontot gyűjtött a bajnokságban és 5 pontra megközelítette a bajnoki tabella élén álló Juventust.

"Az első 15-20 percben túl sok hibát követtünk el, nagyon lassan járattuk a labdát, de aztán sikerült feljavulnunk."- kezdte a meccs utáni sajtótájékoztatót Garcia.

"Aztán jött az a csodálatos gól Pjanictól, majd a a félidőben azt mondtuk egymásnak, hogy jobb formában kellene kezdenünk a második félidőt, de őszintén megvallva, nekem nem tetszett annyira az ott mutatott játék."

Garciát megkérdezték az újságírók arról, hogy mi a véleménye Pjanic szerződéshosszabbításával kapcsolatban.

"Egy ilyen remek győzelem után én inkább csak a csodálatos futballról beszélnék. Boldog vagyok, mert két olyan jó csapatot sikerült megvernünk, mint a Fiorentina és a Milan. És ami a legfontosabb, tovább álmodhatunk."

"Meglátjuk, hogy mit játszik a Juventus, bár nem lesz könnyű dolguk a Sassuolo ellen, ráadásul az EL meccsek között rendezik ezt a fordulót. Én tudom, hogy mindig nehéz nemzetközi kupameccs előtt, vagy után játszani, most pedig a Juventus éppen a kettő között van."

A középpálya továbbra is nagyon erős a Románál és a jelenlegi kezdővel a fővárosi csapat uralni tudta a meccset.

"Francesco Totti is sokszor hátra jön, ezért néha már 4 középpályásunk van. Adil Rami mondta nekem, hogy nagyon nehéz nekik ellenünk védekezniük, mert egyszerűen nincs hivatkozási pont. És ne felejtsük el, hogy Kevin Strootman nem is játszik. A középpálya a futball szíve, főleg, hogy a szélső védők számára ott a lehetőség, hogy előre menjenek és felzárkózzanak a támadásokkal."

"Nainggolannak hihetetlen sebesség és erő van a lábaiban, a technikát illetően pedig még képes fejlődni, bár tudja, hogyan kell egyszerűen játszani. Nagyon okos játékos, mert ha fárad, akkor tudja, hogy miként kell még egyszerűbben játszani."

"A stadion csodálatos, amikor így megtelik, ráadásul jó látni, hogy annyi szurkoló mosolyog. Énekelnek, buzdítanak bennünket, ami nagyon jó hatással van a csapatra."

Pjanic szerezte a Roma vezető gólját és a találat méltán aspirál az év gólja címre is.

"Egy ilyen gólnak alap esetben az egész világba el kellene jutnia és remélem, hogy el is fog, mert egy ilyen fantasztikus játékos, mint Miralem megérdemli. Remélem, mindenki élvezettel nézi majd ezt a gólt." 


forrás: asroma.hu