Recent comments

Friss Hírek

A Napoli ikszelt az Interrel, és elveszítette Higuaínt

Az Internazionale gól nélküli döntetlent játszott a Napolival hazai pályán a Serie A 35. fordulójában, így nem sikerült zsinórban a harmadik bajnokiját is megnyernie.




Az Inter kezdte jobban a mérkőzést, az első percekben záporoztak a lövések Pepe Reina kapujára, aki azonban állta a sarat, és nem kapott gólt. Hiába játszottak fölényben a milánóiak, a Napoli kontrái nagyon veszélyesek voltak, a 13. percben például José Callejón hét méterről lőtt a jobb alsó sarok mellé óriási ziccerben senkitől sem zavartatva.

A 26. percben könnyedén emberelőnybe kerülhettek volna a hazaiak, Miguel Britos az utolsó védők egyikeként lerántotta Rodrigo Palaciót, aki gólhelyzetben törhetett volna kapura, de a Napoli játékosa megúszta egy sárga lappal. A félidő második részében inkább átlövésekkel próbálkoztak a csapatok, egy-két kísérlet rejtegetett is magában veszélyt, de végül nem született gól a szünetig.

A fordulást követően a Napoli kezdett jobban, két komoly lehetőség is adódott a vendégek előtt, de előbb Nagatomo Juto blokkolt, majd Samir Handanovic védett nagyot. Nem sokkal később Palacio fejelhetett volna gólt négy méterről Nagatomo beadása után, Reina borzalmas ütemben lépett ki a kapujából.

A Napoli fölénye nem szűnt meg a továbbiakban sem, az Inter jobbára csak a védekezésre koncentrált, nagyon kevés veszélyt tudta jelenteni az ellenfél kapujára. A 82. percben megszülethetett volna a várva várt gól de Gökhan Inler 11 méterről a bal oldali kapufát találta el, pechjére pedig nem befelé pattant ezt követően a labda.


Inter–Napoli 0–0

forrás: NSO