Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Balotelli is befalt egy banánt

Mint ismeretes, Dani Alvest megdobták egy banánnal a Villarreal szurkolói, mire ő harapott egyet a pályára dobott gyümölcsből.


Az eset után egyre-másra jelennek meg a banánnal szelfiző labdarúgók, szakemberek. Így tett Mario Balotelli és Cesare Prandelli is.


A Milan színesbőrű játékosának mindenesetre már vannak tapasztalatai a rasszizmust illetően, mivel Olaszországban játszva többször megtalálták bőrszíne miatt, mérkőzésen és a pályán kívül egyaránt.

Egy két évvel ezelőtti interjúban mesélt arról, hogy egyszer egy római bárban megdobták banánnal, amire így emlékezett vissza:

„Az a két-három srác szerencsés volt, hogy a rendőrök egyből ott termettek, mert különben esküszöm, szétrúgtam és tényleg elpusztítottam volna őket. Remélem, ez nem történik meg többször. Fekete vagyok és büszke az afrikai gyökereimre. Azt hiszem, szerencsésnek mondhatom magam, hogy feketének születtem.”

De emlékezhetünk a tavaly februári milánói derbin történt banán lóbálos esetre is amikor az őt egykoron buzdító Inter-tábor árulónak bélyegezte.



calciofan