Recent comments

Friss Hírek

Conte: Sajnálom a Benítezzel vívott szópárbajt

A Juventus edzője, Antonio Conte nemrégiben sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy a Rafa Benítez és közte zajló párbeszédet milyen módon közvetítette a sajtó.


A Napoli edzője a múlt héten nyilvánosan felajánlotta segítségét az Öreg Hölgy edzőjének a Benfica elleni elődöntőre való felkészülésben, Rafa Benítez elmondása szerint szívesen elmondta volna olasz edzőkollégájának, hogyan győzedelmeskedett tavaly a Chelsea csapatával a portugál együttes ellen az Európa Liga döntőjében.

Antonio Conte azonban kissé sértődötten válaszolt: „Látva, hogyan esett ki a Napoli a Porto ellen, inkább nem kérnék tanácsot tőle portugál csapatokkal kapcsolatban! Talán kicsit jobban megbízok a saját munkatársaimban.”


A torinói edző tehát mereven elutasította a segítő jobbot, ám most úgy érzi, hogy a Valencia, Liverpool, Chelsea egykori edzőjének szavait szándékosan eltorzította a média, hogy így negatív tartalommal bírjanak.

„Sajnálom, hogy Rafa Benítez szavait rossz megvilágításban közvetítette a média.” - nyilatkozta Antonio Conte a Rai Sport mikrofonja előtt.

„Sajnálom, mivel számomra úgy tűnik, hogy Benítez komolyan gondolta, amit mondott, úgy értem, hogy valóban segítő jobbot kívánt nyújtani nekem. Fogalmazzunk úgy, hogy néhány újság nem a megfelelő módon továbbította ezt a felajánlást.

Úgy gondolom, hogy Benítez szavai őszinték voltak, szóval rám bízta a döntést, hogy felhívom-e vagy sem. Most vizsgálva szavait számomra tűnik, hogy részéről komoly és igaz volt az ajánlat. Azonban ezeket újságból olvasva nem erre a következtetésre jutottam, ezt sajnálom.

Teljes mértékben tisztában vagyok azzal, hogy sokkal fontosabb egy Conte-Benítez vitáról tudósítani, mint arról, hogy Benítez segítséget ajánlott Conténak.”

forrás: juventuz.blog.hu