Recent comments

Friss Hírek

Torino: Immobilét az Atlético Madrid is vinné

A félelmetes szezont produkáló Atlético Madrid megállíthatatlan gólgyárosa, Diego Costa a legújabb pletykák szerint a José Mourinho által irányított Chelsea csapatához igazol majd a nyári átigazolási szezonban, s a spanyol sajtó értesülései szerint a fővárosi klub az olasz bajnokság gólkirályjelöltjében, Ciro Immobilében láthatja a brazil születésű támadó ideális utódját.

 
Az El Confidencial arról számol be, hogy Diego Simeone csapata nyáron lépéseket tesz majd a Juventus és a Torino közös tulajdonában álló játékos leigazolása érdekében, akiért a Borussia Dortmund is bejelentkezni készül.

A 24 esztendős támadó már húsz bajnoki találatnál jár, s ezzel átvette a vezetést a Juventus nyáron igazolt argentin játékosától, Carlos Téveztől. Immobile kiváló teljesítményére Itálián túl is felfigyeltek, s a német érdeklődést követően, most úgy tűnik, hogy Spanyolországból is jelentkezhetnek kérők.


Immobile lehetséges vételára még kérdéses, azonban a Diego Costa eladásából, valamint az Atlético Madrid nagyszerű Bajnokok Ligája szereplése révén befolyó összegből megfelelő anyagi keret áll majd elő a spanyol klub vezetősége számára.

A legnehezebb feladatot az jelentheti, hogy az Atlético Madridnak mind a Torino, mind a Juventus csapatával megegyezésre kellene jutnia.

forrás: juventuz.blog.hu