Recent comments

Friss Hírek

Pescara: Zeman visszatérhet

TG Rai Abruzzo azt állítja, a Pescara hosszabb szerződést ajánlott a cseh mesternek, de nem edzői poszton, hanem technikai igazgatóként alkalmaznák. 


Nem tudjuk, ezzel mennyiben térne vissza az ő támadó szellemű játéka, de ha csak egy egész picit, a nézőknek már az is megérné. 

Zeman utoljára a Pescaránál volt igazán sikeres, 2012-ben az első helyen végzett velük a Serie B-ben, és azóta sem tudjuk, mire mentek volna az első osztályban ha ő is marad, illetve nem adják el Verrattit és Immobilét (valamint Insigne is marad, aki a Napoli tulajdona volt akkor – most is az). ehelyett azonban szétszéledtek, Zeman a Roma edzője lett, és hihetetlenül szórakoztató meccseket játszottak, azonban hiába hozta elő újra a klasszist Tottiból, az eredmények nem jöttek, és szezon közben távozott.

Azóta nem láttuk dolgozni, ami a Roma-szurkolóknak öröm, a többiknek nem annyira. Ha elfogadná az állást, akkor ugyanannál a csapatnál dolgozhat mint Serse Cosmi (ez egyesekből komoly derültséget válthat ki), de egyelőre nincs pánikhangulat,  a Pescara a 12. helyen áll, és még van esélye a playoffra is.

forrás: azzurri.co.hu