Recent comments

Friss Hírek

Milan: Ramit és Taarabtot is megtartanák

A Milan vezetősége a szezon végén élni fog opciós jogával és végleg megvásárolná Adil Ramit és Adel Taarabtot. 


A két játékos megvásárlása  14 millió euróba kerül – írja a forzaitalianfootball.com.

Rami még tavaly októberben csatlakozott a Milanhoz, ám hivatalosan csak januártól léphetett pályára. A megállapodás szerint a Milannak opciós joga van a francia védő végleges megvásárlására, akár csak Adel Taarabt esetében, aki szintén januártól erősíti a csapatot.

A Tuttomercatoweb jelentései szerint mindkét játékos ára 7 millió euró, ami azt jelenti, hogy a Milannak 14 millió euróba kerülne, ha mindkét játékost szeretné véglegesíteni. Ugyanakkor Adriano Galliani megerősítette, a Valenciával és a Queens Park Rangersszel is tárgyalni fognak az összeg csökkentésén. 

A hírek szerint a vezetőség 8-9 millió euróból szeretné megoldani a két játékos szerződtetését. Mint már arról beszámoltunk, Andrea Poli játékjogának másik fele 4 millió euróba kerül, így a három játékos (eredeti árakat számítva)18 millió euróba fájna a vezetőségnek.

Eközben állítólag az angol Manchester United is érdeklődik Adil Rami iránt. Abban az esetben, ha a Milannak nem sikerül megegyeznie a Valenciával, a Vörös Ördögök 12 millió eurót sem sajnálnának a francia középhátvédért.

Rami összesen 17 mérkőzésen lépett pályára és 3 gólt szerzett, míg Taarabt 11 mérkőzésen háromszor vette be az ellenfél kapuját.

forrás: acmilan.hu