Recent comments

Friss Hírek

Immobile nem maradt adósa Toninak, megvan a 21.

A Torino hazai pályán, a Lazio idegenben aratott győzelemmel tudta le az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 35. fordulójának vasárnapi játéknapját, így mindkettő életben tartotta reményét az európai kupaindulásra.


Az immár öt forduló óta veretlen, ebben az időszakban 13 pontot kasszírozó Torino a gólkirályságra törő Ciro Immobile egy-egy góljára és gólpasszára építve gyűrte le az Udinesét

Immobile 21 gólnál jár, így ismét ő vezeti a gólkirályi címért folyó versenyt a kora délután duplázó Luca Toni (20), valamint Carlos Tévez (Juventus, 18) előtt.

Torino–Udinese 2–0 (el-Kadduri 15., Immobile 56.)


 
A Lazio a Livorno vendége volt, kétgólos győzelmével feljebb tornászta magát a tabellán, a négy forduló óta veszítő házigazda helyzete egyre kellemetlenebb a kiesőzónában.

Livorno–Lazio 0–2 (Candreva 51. – 11-esből, Mauri 60.)

A szintén a kiesés ellen harcoló Chievo a 65. percben ember- és gólelőnybe került, mégis kikapott az óriási hajrát kivágó Sampdoria vendégeként. A Samp három vereség után győzött.

Sampdoria–Chievo 2–1 (Eder 81., Soriano 93., ill. Théréau 66. – 11-esből)

A Cagliari hazai pályán egy büntetővel legyűrte a Parmát, és ezzel biztossá tette, hogy a következő szezont is az élvonalban kezdi meg. 

Cagliari–Parma 1–0 (Pinilla 35. – 11-esből)

forrás: NSO